POOL

Allt fler drömmer om en pool i den egna trädgården. Vi hjälper dig att hitta det du behöver för att skapa en härlig semesterkänsla hemma.

POOL

Allt fler drömmer om en pool i den egna trädgården. Vi hjälper dig att hitta det du behöver för att skapa en härlig semesterkänsla hemma.

SPABAD

En plats där du kan slappna av och njuta av livet lite extra. Vi hjälper dig att hitta ett bad anpassat helt efter din familjs behov.

EN ROFYLLD OAS

Ett spabad är en investering som höjer livskvaliteten för hela din familj. Spabadet blir ofta en effektfull oas i din trädgård och en naturlig samlingspunkt när vänner kommer på besök.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

SPABAD

Ett varmt spabad från Viskan Spa hjälper blodcirkulationen, masserar muskler och leder, och hjälper mot muskelvärk. Det varma vattnet hjälper kroppen med avkoppling och återhämtning.

 

Läs mer

Om Pool & Spas

Vår ambition är att erbjuda dig som kund en bra service och god tillgänglighet och ett stort utbud av kvalitativa produkter.

 

Tillsammans med våra leverantörer som har lång erfarenhet i branschen ser vi till att du som kund kan känna er trygg.
 
För oss är det viktigt att våra kunder ska känna sig omhändertagna och trygga. Tveka därför inte att kontakta oss när ni har några funderinger om de produkter vi säljer, vi svarar gärna på era frågor!

Pool & Spas

Tjärnvägen 38
931 61 Skellefteå
Visa på karta

Kontakta oss

0910 - 70 13 10
070 - 354 49 96
info@poolochspas.se

Öppettider

Mån - Tor: 07:00 - 16:30
Fredagar:  07:00 - 16:00
 

© 2023 Pool & Spas Information om cookies