POOL

Allt fler drömmer om en pool i den egna trädgården. Vi hjälper dig att hitta det du behöver för att skapa en härlig semesterkänsla hemma.

POOL

Allt fler drömmer om en pool i den egna trädgården. Vi hjälper dig att hitta det du behöver för att skapa en härlig semesterkänsla hemma.

SPABAD

En plats där du kan slappna av och njuta av livet lite extra. Vi hjälper dig att hitta ett bad anpassat helt efter din familjs behov.

Spabad

Då Viskan Spa designar och konstruerar sina spabad själva utvecklar de hela tiden sina produkter efter sina kunders önskemål. Att ha ett spabad från Viskan är inte bara en njutning, det är en enkelt och tryggt ägande. Välkommen att sjunka ned i våra spabad! Vi lovar en njutning utöver det vanliga. Framförallt om du har tänkt placera det i Sverige.

Massagemunstycken
Samtliga av våra spabad är utrustade med olika typer av massagemunstycken, jets, som behandlar muskler och leder på olika sätt. Allt från de minsta jetsen som ger en kraftig djupgående punktmassage till de stora roterande jetsen som ger en skön knådande känsla över ryggen

 

Isolering – Kyla och värme och isolering
Ingen kan vårt skandinaviska klimat bättre än vi skandinaver. Därför har vi tagit hjälp av Svenska experter på isolering. Vårt samarbete har resulterat i att våra bad är isolerade i flera skikt runt hela badet för att uppnå de bästa isolerande egenskaperna. Under Energiförbrukning kan du läsa om vårt test vi gjort på SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och ta del av rapporten.

 

Belysning
Det är detaljerna som gör helheten, och vad kan bättre höja badupplevelsen än ett stämningsfullt ljus? Samtliga av våra spabad är rikligt utrustade med belysning. En stor LED lampa för kraftfullt undervattenljus, vattennivåbelysning samt belysning kring reglage och kontrollpanel skapar ett ljussken som höjer badupplevelsen till skyarna. Belysningen har 8 olika färger och 5 olika program som du enkelt ställer in genom ett knapptryck.

 

Rent & Klart vatten
En av de viktigaste funktionerna på ett spabad är reningen av badvattnet. Ett Viskan Spa bad är väl förberett för denna uppgift och utrustat med partikelfilter, UV-C lampa eller ozongenerator, antibakteriell slang och separat cirkulationspump. Detta bidrar till både renare och klarare badvatten och en lägre driftkostnad, då detta minskar kravet på ex klor eller andra kemiska produkter.

 

Paneler
Slipp att tänka på att du måste olja in trät, eller måla om panelen. Våra paneler är tillverkade i grå kompositmaterial. Detta gör att de passar bra med de flesta trädgårdsmöbler samt är underhållsfria. Blir de smutsiga så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten.

 

Besök Viskan Spa för fullständigt sortiment.

Pooler

Allt fler husägare satsar på en egen pool. Men att anlägga en pool kräver eftertanke och god planering. När du har tänkt igenom hur ditt behov ser ut är det dags att ta ställning till vilken storlek, form och typ av pool du ska välja.

En glädjekälla

En pool skänker mycket glädje, både för dem som funderat länge och för de som spontant köper en pool. Vi sammarbetar med Clear Pool som är ett skandinaviskt varumärke som skapar ditt badäventyr för hela familjen. Oavsett om du vill ha en stor eller liten pool finns en modell som passar just dina behov.

 

Brett sortiment

En pool kan byggas ovanför eller i marken. Ett tredje alternativ är att den är delvis nedgrävd. Den enklaste formen av pool är den som helt byggs ovanför marken. Då behövs ingen mark­beredning eller schaktning för att få poolen gjord.

 

I sortimentet hittar du bland annat pooler i trä- och stenimitationer, exklusiva åttaformiga pooler samt barnsäkra produkter såsom räcken och andra tillbehör. Allt för att göra ditt badäventyr till det mest säkra och njutbara – året runt.

 

Skötsel

I över 50 år har Chemoform, som saluför Clear Pool varit experter på främst poolkemi med pålitliga produkter av högsta kvalitet. Produkterna säkerställer att poolvattnet är kristallklart och skonsamt mot bassängen.

Våra Pooler

 

 

Tillbehör & Rengöring

Rent, klart bassängvatten. Vad lockar mera till ett bad? För att badglädjen ska hålla i sig erbjuder vi produkter för vattenvård till poolen och spabadet. Från A som i algbekämpning till Ö som i övrig utrustning.

Ta hand om ditt bad

Det är skönt att bada. Men för att du ska kunna slappna av måste det vara tryggt och säkert. Höga temperaturer och intensiva vattenrörelser ställer stora krav på skötseln för att vattnet ska hållas säkert och fritt från smuts och bakterier. Även spabadet och dess komponenter som filter och rörsystem behöver skötas om.

 

Rengöring

Delphin erbjuder ett komplett sortiment för skötseln av ditt spabad, pool och bubbelpool. Sortimentet innhåller allt som behövs för att hålla vattenkvalitén och spabadet i bästa skick.

 

Ge ditt spabad en riktig spabehandling!

 

Tillbehör

Våra tillbehör är handplockade av våra leverantörer och har valts ut med största omsorg för att vara funktionella, förenkla poolägandet samt designade för att göra din pool ännu mer exklusiv.

 

Våra pooltillbehör är även testade och kvalitetssäkrade för långvarig användning.

Pool & Spas

Tjärnvägen 38
931 61 Skellefteå
Visa på karta

Kontakta oss

0910 - 70 13 10
070 - 354 49 96
info@poolochspas.se

Öppettider

Mån - Tor: 07:00 - 17:00
Fredagar:  07:00 - 16:00

© 2021 Pool & Spas Information om cookies